Ministerul Turismului: Suceava, una dintre cele mai frumoase destinații românești, vizionată virtual de vizitatorii standului României de la Târgul de Turism din Londra


Intră acum și în grupul de

 

Vizitatorii standului României de la Târgul de Turism de la Londra au luat contact cu frumusețile României direct din capitala Marii Britanii, prin intermediul tehnologiei „virtual reality” cu ajutorul căreia au putut vizita obiectivele dintr-una din cele mai frumoase destinații românești, Suceava, anunță Ministerul Turismului.

Ministerul Turismului a hotărât ca participarea la WTM Londra să aibă loc în cadrul unui stand realizat direct de către organizatorul londonez al târgului, pe o suprafață de 300 de metri pătrați, ceea ce a asigurat vizibilitatea țării noastre, spațiu suficient pentru cei 41 de expozanți care au venit gratuit în pavilionul ministerului, totul la cele mai înalte standarde de calitate impuse de organizatorii celei mai mari manifestări din industria turismului, la costuri minime.

De altfel, prin această decizie, ministerul a redus costurile cu 25 % față de participarea la ediția târgului londonez din 2017.

Târgul de turism din Londra este cel mai mare eveniment de profil destinat exclusiv profesioniștilor din domeniu.

Participarea României marchează atât obiectivul de a crește notorietatea țării noastre ca destinație turistică importantă în Europa, cât și celebrarea Centenarului și preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene, precizează sursa citată.

Ministerul Turismului arată că a venit  în întâmpinarea celor prezenți la târg cu prezentări video, respectiv clipuri de promovare care au rulat pe două ecrane de mari dimensiuni amplasate în cadrul standului.

În plus, tradițiile românești au fost puse în valoare de un pictor din Bucovina care a prezentat publicului creații de artă populară.(N.B.)


Intră acum și în grupul de