Fotbal : „Steaua are nevoie de un `număr 10`! Dayro nu se poate acomoda!”


Intră acum și în grupul de

Ilie Dumitrescu laudă Steaua pentru achiziționarea grecului Kapetanos, dar le transmite oficialilor din Ghencea că "roș-albaștrii" au nevoie de un mijlocaș de creație valoros care să pună în valoare calitățile vârfului.

"Rădoi și Goian au fost titulari de drept și la națională. Goian a avut o perioadă în care a stat pe banca de rezerve, dar nu știu cum s-a putut așa ceva, ca Dorin să stea pe bancă. Dacă faci asta unui jucător, nu-i mai menții cota. Am spus demult că grecul Kapetanos poate fi util echipei, el a și arătat asta, dar ca să fie și mai eficient trebuie să aibă în spate un număr 10, care să creeze faze de gol pentru el", a declarat Ilie Dumitrescu pentru Newsin.

Fostul internațional a vorbit și despre "plombele" de care are nevoie Steaua

"Este nevoie de jucători de bandă stângă, dreaptă, care să ajute cu centrări. Szekely face bine asta. Dayro Moreno a ajutat foarte mult echipa cu Galatasaray, după care a avut o scădere, dar el trebuie să se acomodeze și pentru asta are nevoie de un climat, care lipsește la Steaua. Atmosfera negativă a fost cauzată de faptul că nu s-a făcut diferențierea între competiții".

Dumitrescu consideră că tânărul atacant Bogdan Stancu poate deveni un jucător de bază pentru vicecampioană, dar pentru asta mai are nevoie de timp și de

"Bogdan Stancu are nevoie de timp să se adapteze la Steaua și mai are nevoie de mentalitatea aceea de învingător, care i-a lipsit până acum, chiar dacă a venit de la o echipă care acum este pe podiumul Ligii I", a mai spus fostul jucător al Stelei.


Intră acum și în grupul de