Tânără amendată cu 5.000 lei, după ce polițiștii de frontieră din Vama Siret au prins-o cu 200 de pachete de ţigări


Intră acum și în grupul de

O tânără de 22 de ani a fost amendată cu 5.000 de lei, după ce polițiștii din Vama Siret au depistat în bagaje țigări de contrabandă în valoare de 250 lei.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că marți, 6 noiembrie a.c., în jurul orei 15.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Olga G., în vârstă de 22 de ani, în calitate de pasager într-un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria.

„Acționând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor”, a spus comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale ale femeii, cantitatea de 200 pachete de  ţigări, de proveniență ucraineană.

Astfel, țigările în valoare de 250 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de