Fotbal : „L-am ajutat mult pe Ronaldo! Poate să ajungă cel mai bun jucător portughez din istorie!”


Intră acum și în grupul de

După ce Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist al globului de către cititorii ProSport, antrenorul echipei Standard Liege, Laszlo Boloni, a spus că portughezul are șanse să devină cel mai bun jucător din toate timpurile pe care l-a dat țara lui Maggelan.

Antrenorul român a spus că tot ce a făcut este să-l poziționeze pe gelatul portughez pe bandă, acolo unde dă cel mai bun randament.

"Sunt foarte mulțumit deoarece i-am oferit un pic de sprijin. A fost important să-l poziționez în zona unde se putea exprima cel mai bine, în bandă. Trebuie să mai câștige ceva cu naționala Portugaliei pentru a fi cel mai bun jucător portughez din toate timpurile" – Laszlo Boloni, antrenor Standard Liege

Ronaldo a venit la Sporting în 1997, începând să se antreneze la Alcochete și este singurul jucător din istorie care a jucat a echipele de Under 16, Under 17, Under 18, secundă și prima echipă în același sezon, respectiv în 2001, grație lui Laszlo Boloni, care l-a promovat la prima echipă. În meciul de debut, Ronaldo a marcat o "doppieta" contra lui Moreirense.


Intră acum și în grupul de