Minori implicați în accidente de circulație


Intră acum și în grupul de

Două accidente rutiere în care au fost implicați doi minori în vârstă de 5 și respectiv 10 ani, au avut loc în cursul zilei de luni. Conform biroului de presă al IPJ Suceava, luni la prânz, în jurul orei 12.30, pe DJ 208S în interiorul localității Probota, orașul Dolhasca, R. IOAN de 39 ani din orașul Eforie, județul Constanța, în timp ce conducea autoturismul marca „Oltcit”, a surprins și accidentat ușor pe minorul C.O. de 5 ani, localnic,  care fiind lăsat nesupravegheat s-a angajat în traversare fără să se asigure.

Victima nu a rămas internată și i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie gambă stânga”, necesitând pentru vindecare  circa 2 – 3 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto purta centură de siguranță, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot în cursul zilei de luni, în jurul orei 12.55, pe DJ 174F în interiorul comunei Șaru Dornei, B. ILENUȚA de 32 ani localnică, în timp ce conducea autoturismul marca „VW Golf”, a surprins și accidentat pe minorul Ț.P. de 10 ani din aceeași localitate, pieton care s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism abdominal”, necesitând pentru vindecare circa 2 – 4 zile de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto purta centură de siguranță, a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de