IȘJ a realizat grila de acordare a gradațiilor de merit


Intră acum și în grupul de

Inspectorul școlar general adjunct al IȘJ Suceava, Vasile Monacu, a anunțat marți, în cadrul unei conferințe de presă că a fost realizată grila pentru concursul de obținere a gradației de merit, ce se acordă pe parcursul a 4 ani și reprezintă 25 la sută din salariu.

„De gradația de merit va beneficia un procent de 16 la sută dintre cadrele didactice și auxiliare. Avem 10.123 de potențiali candidați, și se vor acorda 1600 de gradații ce vor fi distribuite echilibrat profesorilor, pe discipline și personalului acuxiliar”, a declarat Vasile Monacu.

Referindu-se la potențialii candidați, acesta a precizat că este vorba despre 9.091 posturi didactice și 1.032 auxiliare. Vasile Moncau a spus că pe site-ul inspectoratului vor fi postate criteriile, iar dosarele se vor putea depune începând cu data de 19 ianuarie, pe parcursul a două săptămâni.

  „Mai întâi dosarele vor fi depuse la conducerea școlilor, după care vor fi aduse la IȘJ unde sunt discutate în comisia de paritate”, a mai menționat adjunctul IȘJ Suceava.
 


Intră acum și în grupul de