Medicul Liliana Grădinariu a preluat, oficial, conducerea interimară a Direcției de Sănătate Publică Suceava


Intră acum și în grupul de

Medicul Liliana Grădinariu a preluat, oficial, miercuri, conducerea interimară a Direcției de Sănătate Publică Suceava.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a emis, miercuri, ordinul prin care i se deleagă Lilianei Grădinariu atribuțiile specifice postului de director executiv al DSP Suceava.

Perioada de interimat va fi asigurată până la ocuparea temporară sau definitivă a funcției prin organizarea unui concurs, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2018.

Grădinariu a precizat că nu intenționează să se înscrie la concursul care va fi organizat pentru ocuparea funcției vacanțe și că a acceptat să preia funcția cu delegație pentru ca instituția să funcționeze.

 „Colegii mei sunt competenți, fiecare știe ce are de făcut, dar procedura trebuie avizată, cineva trebuie să semneze actele. Colegii au insistat să accept delegarea atribuțiilor”, a declarat Liliana Grădinaru.

În timp ce va exercita atribuțiile de director executiv ea va continua să lucreze ca medic inspector superior în cadrul DSP Suceava.

DSP Suceava a rămas fără conducere executivă după ce Cătălina Zorescu, director adjunct al DSP Suceava, care asigura interimatul funcției de director executiv, a renunțat la această funcție pentru a prelua, de la 1 noiembrie, un post de medic primar epidemiologie cu normă întreagă în Compartimentul Supraveghere Epidemiologică și Control Boli Transmisibile, după ce a promovat concursul organizat pentru acest post.(N.B.)


Intră acum și în grupul de