Tânărul care a provocat accidentul soldat cu moartea unei femei și rănirea gravă a copilului ei pe o trecere de pietoni din zona centrală a Sucevei a fost reținut


Intră acum și în grupul de

Tânărul de 26 de ani care a spulberat cu mașina o femeie, Irina Airinei, din cadrul IJJ Suceava și pe fetița ei în vârstă de un an și jumătate, pe trecerea pentru pietoni din zona Palatului de Justiție din Suceava a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, tânărul vinovat de producerea accidentului de miercuri soldat cu decesul unei femei a fost reținut de polițiștii Biroului Rutier – Poliția Municipiului Suceava pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Epureanu, a declarat că  șoferul care conducea cu viteză o mașină Audi A 8  a lovit o mamă și un copil care traversau strada pe trecerea pentru pietoni din zona Palatului de Justiție.

El a explicat că mama și cu fiica ei s-au angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni de la Palatul de Justiție, iar un tânăr de 26 de ani, din Mitocu Dragomirnei, care conducea un Audi A8 dinspre Primărie spre centru a intrat în cei doi pietoni.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Județean Suceava.

Femeia a fost declarată decedată după ce manevrele de resuscitare au rămas fără răspuns, iar copilul este rănit grav.

Șoferul, în vârstă de 26 de ani, din Mitocu Dragomirnei a fost testat cu alcootestul, iar rezultatul a fost negativ. (N.B.)


Intră acum și în grupul de