Fotbal : CFR Cluj vrea 10 milioane de euro pe Dubarbier

Lazio Roma va fi nevoită să mărească oferta pentru mijlocașul Sebastian Dubarbier de la CFR Cluj, dacă va dori să îl transfere în ianuarie, anunță Goal.com. “Biancocelesti” sunt interesați de mijlocașul argentinian, care a impresionat în Liga Campionilor în fața rivalei AS Roma, și vor să îl transfere pentru a ajuta formația lazială să se califice în cupele europene.

Totuși, acest transfer nu este facil pentru că formația din România a cerut 10 milioane de euro pentru jucător, în timp ce oferta celor de la Lazio este mult inferioară. Claudio Lotito a oferit doar 3 milioane de euro pentru mijlocaș.

Diferența este prea mare pentru ca formația CFR Cluj să ia în considerare oferta italienilor și președintele Iuliu Mureșan nu este mulțumit. “Jucătorul vrea să plece la Lazio, dar nu îl vom vinde ieftin sub nicio formă. Dubarbier se simte bine și la noi și luăm în considerare să îi dublăm salariul, la 300.000 de euro pe sezon”, a spus Mureșan.

Impresarul lui Dubarbier lucrează în prezent peste program pentru a ajunge la o înțelegere cu Lazio și pentru ca al său client să se transfere în Serie A. Soarta transferului este însă în mâinile președintelul roman Lotito, care trebuie să își îmbunătățească oferta.