Fenechiu vine la Suceava să dea piept cu dezastrul pe care l-a gestionat ca președinte interimar


Intră acum și în grupul de

  Deputatul liberal de Iași, Relu Fenechiu, cel care a coordonat Organizația Județeană Suceava a PNL pe perioada alegerilor generale din postura de lider interimar, trimis de conducerea centrală a partidului, va fi prezent astăzi la Suceava, și va discuta cu „ce a mai rămas din partid”. Ședința de la sediul PNL este programată pentru orele 14.00, iar Fenechiu va avea de înfruntat mai multe voci din partid care au ce să reproșeze atât în privința scorului obținut, cât și al nominalizării pentru alegerile uninominale.

Întâlnirea de azi se anunță a fi una tensionată, mai ales că deputatul de Iași nu s-a implicat în treburile organizaței sucevene, lăsând lucrurile mai mult la voia întâmplării, el fiind ocupat cu propria campanie și propria organizație.

     Cum PNL Suceava trece printr-o perioadă foarte tulbere din viața ei, Relu Fenechiu va trebui să anunțe organizarea de alegeri pentru funcția de președinte al organizației județene. Pentru fotoliul acesta sunt semnale că se vor bate, cu șanse mai mult sau mai puțin reale, Alexandru Băișanu, Marius Ursaciuc, Tiberiu Prodan, Florin Rozopol și Mihai Aurel Steiciuc.

Surse centrale din PNL susțin că la Suceava se dorește cu adevărat o reformă internă completă, mai ales că trădările succesive suferite de partid în ultimele 12 luni și-au pus amprenta adânc asupra organizației, iar soluțiile de avarie adoptate în pripă de Fenechiu nu s-au dovedit nici pe departe câștigătoare.

Reamintim că doar un noroc chior a făcut ca în urma alegerilor generale PNL să aibă mai mult de un parlamentar. Dacă în cazul deputatului Gheorghe Coroamă nu se poate pune la îndoială scorul și efortul, în cazul senatorului Tiberiu Prodan și al deputatului Mircea Irimescu, lucrurile capătă o notă de ilar în sensul că aceștia au devenit parlamentari, deși au pierdut cu succes alegerile, „ruleta” legii uninominalului fiind cea care i-a trimis în Parlament.  


Intră acum și în grupul de