Acasă Actualitate Tamponare în lanț la un semafor aflat pe culoarea roșie

Tamponare în lanț la un semafor aflat pe culoarea roșie


Intră acum și în grupul de

Nepăstrarea distanței regulamentare între autoturisme a dus la favorizarea unei tamponări în lanț la un semafor amplasat în zona spitalului județean. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 17.40, pe strada 1 Mai din municipiul Suceava, C. CONSTANTIN, în vârstă de 37 ani localnic, în timp ce conducea autoturismul marca „VW Sharan”, a oprit la culoarea roșie a semaforului electric, iar în spatele său, I. VALERIU, în vârstă de 32 ani, din municipiul Fălticeni, ce conducea auto „VW Sharan” a procedat la fel. În timp ce aceștia erau opriți, F. LUCIAN, în vârstă de 41 ani, care era la volanul unui autoturism „Chevrolet”, nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în coliziunea față-spate cu autoturismul staționat, proiectându-l în celălalt autoturism „VW Sharan”.

Polițiștii spun că la fața locului a sosit Z. GABRIELA, în vârstă de 43 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, care a declarat că ea este cea ce a condus autoturismul „Chevrolet”, dar că a mers până la domiciliu pentru a-și lua niște documente pe care nu le avea asupra sa.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a  lui I. VALERIU, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie coloană cervicală”, necesitând pentru vindecare circa 4-6 zile de îngrijiri medicale și L. GABRIELA de 25 ani, care a fost diagnosticată cu „contuzie genunchi stâng”, necesitând 11-12 zile de îngrijiri medicale, amândoi din autoturismul „VW Sharan” situat la mijloc.
Conducătorii auto purtau centură de siguranță, au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,90 mg/l în cazul lui F. LUCIAN, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Imediat după producerea accidentului, la fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Suceava cu un echipaj de Descarcerare și un modul SMURD. Aceștia au balizat zona , au acordat primul ajutor și au luat măsuri de siguranță (deconectarea bornelor de la baterii și verificarea eventualelor scurgeri de carburant).



 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version