ISU Suceava: Evenimentul de la Vatra Dornei în urma căruia un copil de un an și două luni a murit nu a fost generat de o explozie, ci de un incendiu izbucnit din cauza jocului copiilor cu focul


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a stabilit că evenimentul produs la Vatra Dornei în urma căruia un copil de un an și două luni a murit nu a fost generat de o explozie , ci de un incendiu izbucnit din cauza jocului copiilor cu focul.

FOTO: http://www.monitorulvn.ro

 

„După cercetările efectuate de către pompieri și polițiști s-a constatat că nu a fost nicio explozie, așa cum s-a anunțat la 112, ci un incendiu. Cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost stabilită ca fiind joaca copiilor cu focul”, a menționat ISU Suceava.

Potrivit primelor investigații, mama copiilor se afla în curte și a auzit un zgomot puternic, ceea ce a făcut ca inițial să se anunțe la 112 că a existat o explozie.

În urma acestui eveniment un copil în vârstă de un an și două luni a murit și fratele său în vârstă de doi ani și opt luni a suferit arsuri la căile respiratorii superioare.

Mama și copilul rănit au fost transportați la CPU Vatra Dornei.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de