Fotbal : Dorin Goian dorit de Getafe iar Bănel de “lanterna roșie” din Bundesliga


Intră acum și în grupul de

Dacă la capitolul veniri se pare că Steaua tergiversează orice discuție, în privința plecărilor, clubul din Ghencea speră să vândă cel puțin un jucător în această iarnă.

Valeriu Argăseală a spus că există interes de afară și mai mulți impresari cer detalii despre prețul jucătorilor de la Steaua, dar de oferte concrete nu se poate vorbi deocamdată. „Sunt discuții pentru un jucător și urmează să dăm un răspuns peste o săptămână”, a spus, misterios, președintele stelist. Fotbaliștii aflați sub contract și care sunt vizați să plece în această iarnă din Ghencea sunt Goian, Ghionea, Nicoliță, Rădoi și Lovin. De Goian și Ghionea se interesează aceeași echipă, AEK Atena, însă, mai nou, formația lui Cosmin Contra l-ar dori pe „Goe”. Numai că, împinși de criza financiară, spaniolii ar prefera să-l ia sub formă de împrumut pe Goian până la vară, și dacă el se va adapta la Getafe, atunci i-ar propune un contract pe trei ani. Clubul spaniol se pare că a prins drag de români, pentru că, pe lângă fundașul stelist, formația lui Contra l-ar dori, tot sub formă de împrumut, și pe atacantul Claudiu Keșeru.

Bănel Nicoliță este și el pe picior de plecare de la Steaua, dacă oferta celor de la Borussia Monchengladbach se va concretiza și, dacă, bineînțeles, mijlocașului stelist i-ar conveni să meargă la ultima clasată din Bundesliga. Aflați în pericol de retrogradare, nemții îl urmăresc de mai multă vreme pe internaționalul stelist și se gândesc să-l cumpere în speranța că Bănel i-ar putea ajuta să se salveze acum când încă mai există speranțe.

Fotbal


Intră acum și în grupul de