Ziua subprefecților, la PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava își va stabili în cursul acestei seri cei doi subprefecți pe care îi va susține pentru următorii patru ani în locul actualilor subprefecți, Angela Zarojanu și Dumitru Pașniciuc. Liderul județean al PSD, Gavril Mîrza, a declarat într-o conferință de presă că cei doi vor fi selectați dintr-o listă pe care se află mai multe personalități ale partidului.

Mîrza a mai spus că cei doi subprefecți, alături de conducerea județeană a partidului, vor stabili persoanele care vor ocupa posturile de directori a celor 26 de instituții descentralizate pe care social-democrații le-au negociat cu PD-L. Mîrza nu a dorit să spună care sunt persoanele ce vor intra în cursa pentru subprefecți, însă a arătat că „până la ora asta (ora 11- .n. n.)” au fost depuse patru CV-uri. Cel mai probabil, fotoliile vor fi ocupate de Virginel Iordache și Eugen Girigan.

 PD-L Suceava este foarte probabil să îl susțină pe Sorin Popescu, ex-director al Direcției Silvice Suceava, pentru funcția de prefect al județului.
 


Intră acum și în grupul de