Informare meteo de vreme deosebit de rece în special în nord, nord-estul și centrul țării până la sfârșitul săptămânii


Intră acum și în grupul de

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme deosebit de rece de miercuri seara până vineri dimineața.

Astfel, meteorologii au emis o informare valabilă de miercuri, de la ora 20.00, până vineri, la ora 10.00, care vizează intensificări ale vântului şi local zăpadă spulberată în sud-estul teritoriului, dar şi vreme deosebit de rece în toată ţara.

 

În intervalul menţionat, în sud-estul teritoriului vântul va avea intensificări cu viteze de 45-55 de kilometri pe  oră, temporar în jur de 60 km/h, spulberând zăpada depusă, mai ales în cursul nopţii de miercuri spre joi (28/29 noiembrie) şi pe parcursul zilei de joi (29 noiembrie).

 

„Vremea va deveni deosebit de rece în toată ţara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în special în nordul, nord-estul şi centrul ţării”, precizează ANM.

Meteorologii notează că vremea se va menţine deosebit de rece până la sfârşitul săptămânii.

La ora 9:00 în județul Suceava temperatura era de -5 grade Celsius în Suceava și Rădăuți, temperatura resimțită era de -7 grade Celsius la Suceava și de -6 grade Celsius la Rădăuți, iar indicele de răcire era de -12 grade Celsius la Suceava și -7 grade Celsius la Rădăuți.

Stratul de zăpadă era de 23 de centimetri la Suceava și de 16 centimetri la Rădăuți. (N.B.)


Intră acum și în grupul de