Mirela Adomnicăi stă la rând din cauza ministrului Oprea


Intră acum și în grupul de

      Fostul deputat PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, nu a fost numit încă secretar de stat în cadrul Ministerului Turismului, așa cum era programat să se întâmple ca urmare a negocierilor dintre PSD și PD-L, din cauza scandalului generat de Gabriel Oprea (ministru PSD de Interne). După ce coaliția de guvernare a „luat foc” din cauza nominalizării la Serviciul de Informații al Ministerului de Interne a lui Virgil Ardeleanu, PSD a cerut revocarea lui Oprea din funcția de ministru.

Astfel, numirea Mirelei Adomnicăi, chiar dacă nu schimba nimic în ecuația guvernării,a fost blocată până când se va vedea dacă PSD mai rămâne la guvernare și în ce condiții. Decretul de numire al social-democratei sucevene trebuia să fie semnat, marți, de premier, dar, din cauza scandalului legat de Oprea, toate procedurile din cadrul coaliției de guvernare au fost suspendate.

Mirela Adomnicăi urma să participe la Seminarul Național de Turism ce va începe joi la Gura Humorului, în calitate de secretar de stat, însă nu va fi prezentă acolo.
 


Intră acum și în grupul de