Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, la manifestările de Ziua Națională: România este locul nașterii noastre, al copilăriei zburdalnice, al amintirilor. Să iubim România pentru frumusețile ei, pentru bogățiile ei și, în principal, pentru oamenii ei!


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a transmis, sâmbătă, la manifestările organizate în zona centrală a municipiului reședință de județ prilejuite de Ziua Națională a României un mesaj de optimism pentru viitor.

El a arătat că acum este un moment unic: Centenarul, 100 de ani de la Marea Unire.

„Sunt 100 de ani de când strămoșii ne-au dat o țară. România este o țară frumoasă, țara pe care mulți o blamează, dar țara după care mulți tânjesc pentru că au plecat în străinătate”, a spus viceprimarul.

El a transmis că astăzi nu ar mai trebui vorbit de corupție, sărăcie sau necazuri.

„Astăzi să nu mai vorbim de corupție, sărăcie și necazuri și să fim mândri că avem o țară frumoasă. Este locul nașterii noastre, al copilăriei zburdalnice, al amintirilor. Haideți să iubim România pentru frumusețile ei, pentru bogățiile ei și, în principal, pentru oamenii ei! Suntem un popor credincios, dar mai ales un popor răbdător. Sunt mândru că sunt sucevean, sunt mândru că sunt român și vă îndemn și pe dumneavoastră să fiți la fel. Să privim optimiști spre viitor”, a transmis Lucian Harșovschi.

Numeroși suceveni au asistat, sâmbătă, la parada militară organizată în zona Palatului Administrativ din municipiul  Suceava, între participanți fiind prezenți reprezentanți ai administrației publice locale, centrale și parlamentari.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de