Ger în județul Suceava. S-au înregistrat- 19 de grade Celsius la Rădăuți, – 18 grade Celsius la Poiana Stampei și -15 grade Celsius la Suceava. Vremea intră în proces de încălzire ușoară


Intră acum și în grupul de

Cea mai mică temperatură din județul Suceava a fost înregistrată în noaptea de sâmbătă spre duminică la Rădăuți unde s-au înregistrat -19,2 grade Celsius.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie în același interval de timp, la Suceava cea mai mică temperatură a fost de -15,8 grade Celsius, iar la Poiana Stampei -18,2 grade Celsius.

 

La ora 8:00 dimineața, temperatura aerului era de -12 grade Celsius la Poiana Stampei, de -19 grade Celsius la Rădăuți și – 15 grade Celsius la Suceava.

La aceeași oră, temperatura resimțită în județul Suceava era de -13 de grade Celsius la Poiana Stampei, de -16 grade Celsius la Suceava și de -19 grade Celsius la Rădăuți.

Stratul de zăpadă măsura duminică dimineața 19 de centimetri la Suceava și 14 centimetri la Rădăuți.

Avertizarea ANM de vreme deosebit de rece este valabilă până duminică la ora 10:00.

Potrivit prognozei meteorologilor temperatura atmosferică urmează să crească, astfel încât duminică maxima va atinge -4 grade Celsius, iar noaptea vor fi -9 grade Celsius, iar de luni se vor înregistra din nou temperaturi pozitive ziua, 2-3 grade Celsius, și negative noaptea, de -2 sau – 3 grade Celsius.(N.B.)


Intră acum și în grupul de