Fotbal : Dușan Uhrin va scăpa nepedepsit


Intră acum și în grupul de

Mircea Rădulescu schimbă macazul. Dacă inițial l-a contestat pe Uhrin și pe oficialii CFR-ului pentru tertipul la care au recurs, între timp șeful Școlii de Antrenori s-a răzgândit. Riciu spune că tehnicianul ceh nu a încălcat niciun regulament, deoarece nu se implică în timpul ședințelor de pregătire. Totuși, Rădulescu promite că acest caz va fi monitorizat atent, pentru a se stabili exact dacă antrenorul – “consilier” își încalcă prerogativele.

De notat că această schimbare de atitudine a venit la câteva zile după ce Mircea Sandu a dezvăluit că este de partea lui Uhrin și a formației din Cluj, deoarece legea e interpretabilă și nu s-a încălcat niciun regulament. “Dușan a explicat clar care este rolul său la CFR Cluj. El este un consilier sportiv competent, plus că a mai făcut asta și în Cehia, după cum a spus.

CFR are un antrenor principal, iar Dușan nu a încălcat regulamentul până acum, pentru că ține distanță față de echipă. Probabil că ideile lui vor circula, însă nici nu putem face filaj. Din vară el va putea fi antrenorul echipei, nu va fi nicio problemă. Oricum, noi vom urmări acest caz în continuare, să fiți siguri de asta”, a spus Rădulescu.


Intră acum și în grupul de