Un tânăr băut din Broșteni a intrat cu mașina în parapetul de piatră de pe marginea DN 17B. El a fost găsit căzut pe trotuar având mai multe răni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Broșteni care a condus băut un autoturism pe DN 17 B a suferit răni după ce a intrat cu mașina în parapetul din piatră de pe marginea drumului, el fiind găsit în stare gravă căzut pe trotuar.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă dimineața la ora 03:41, Poliția orașului Broșteni a fost sesizată prin 112 că un bărbat este căzut pe un trotuar din localitate și prezintă diverse leziuni.

           Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului, au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 17B din localitate, un localnic de 28 de ani, aflat în stare de ebrietate, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat peretele din piatră de pe marginea șoselei.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară conducătorului auto și avarierea autoturismului, iar șoferul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 Din cauza stării fizice în care se afla, bărbatul de 28 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de