Managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, Cătălin Săndulescu, la inaugurarea CPU: Vreau să-mi rog colegii și asistenți și medici să manifeste multă compasiune față de pacienți pentru că nimeni nu vine de plăcere la spital


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, Cătălin Săndulescu, a făcut, luni, la inaugurarea Compartimentului de Primiri Urgențe, un apel către personalul spitalului să aibă multă compasiune față de pacienți.

La inagurarea CPU Câmpulung Moldovenesc, managerul Spitalului Municipal, Cătălin Săndulescu, a spus că investiția a fost făcută pentru comunitate și că astfel de înceacă să fie crescută calitatea actului medical.

„Compartimentul de Primiri Urgențe este poarta de intrare în spital.Dacă atunci când intri, cu problemele pe care le ai, dai de o atmosferă total mohorâtă și neplăcută parcă îți vine să pleci înapoi”, a spus Săndulescu.

El a menționat că nu-și dorește să vină mulți pacienți, dar vrea ca cei care vor ajunge în această structură de urgență să aibă parte și de confort și de asistență medicală.

„Vreau să-mi rog colegii și asistenți și medici să manifeste multă compasiune față de pacienți pentru că nimeni nu vine de plăcere la spital. Să le acorde toată consilierea necesară, atât pacienților cât și aparținătorilor lor. Adresez această rugăminte în public pentru că știu că am discutat și au început să respecte ceea ce am cerut”, a spus Săndulescu.(T.B.)

Inaugurare CPU Campulung

Gepostet von NewsBucovina.ro am Montag, 10. Dezember 2018


Intră acum și în grupul de