Rănită grav într-un accident la Stroiești


Intră acum și în grupul de

O tânără a ajuns în stare gravă la spital după ce mașina în care se afla ca pasageră a fost lovită de un alt autoturism ce avea viteză și a derapat. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în jurul orelor 17.25, pe DN 17 în interiorul localității Stroiești, U. CÃTÃLIN, în vârstă de 28 ani, din orașul Hațeg, județul Hunedoara, în timp ce conducea autoturismul marca „Opel Astra”, nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil acoperit cu zăpadă și în curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca „Ford Fiesta”, condus de către M. COSTEL, în vârstă de 20 ani, din comuna Păltinoasa.

Ca urmare a accidentului M. RODICA, în vârstă de 22 ani, din comuna Păltinoasa, pasageră în autoturismul Ford a suferit traumatisme corporale grave.

Conducătorii auto purtau centura de siguranță, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de