Fotbal : Iuliu Mureșan: “Prin investiții, am obligat cluburile din București să țină pasul cu noi”


Intră acum și în grupul de

Iuliu Mureșan, președintele CFR Cluj, crede că echipa sa a fixat etalonul foarte sus pentru echipele din România. Formația sa s-a constituit în exemplu de urmat pentru marile formații din capitală. Astfel încât prin investițiile mari, cluburile cu “tradiție” au fost obligate să investească mai mult pentru a putea ține pasul.

“Echipa trebuie să aibă rezultate. Frangipane e un jucător bun, la experiența lui nu are nevoie de acomodare. Hirschfeld este un portar bun, dar din anumite motive nu i s-au dat șanse.

Are experiență în Champions League și poate apăra. Cuplul Uhrin – Jindra lucrează foarte bine la antrenamente. Se lucrează foarte bine fizic și tactic. Eu sunt convins că titlul rămâne în provincie. Cei din București dominau campionatul, dar am apărut noi, apoi și Timișoara. I-am obligat pe cei din București să țină pasul cu noi”, a declarat Iuliu Mureșan la sport.ro.

Pe de altă parte, Iuliu Muresan a specificat că Dusan Uhrin va antrena echipa din returul campionatului, pentru că regulamentul nu interzice acest lucru. “Dusan Uhrin va fi lăsat să antreneze. Când nu există ceva preăazut în regulament, e normal ca lucrurile să stea așa”. Oficialul sublinia că regulamentul prevede că un antrenor nu are voie să semneze cu două echipe in același an, iar Uhrin a semnat cu Timișoara în 2007 și cu CFR Cluj în 2009.
Tenis, Australian Open


Intră acum și în grupul de