Podul de la Milișăuți de pe DN 2H va fi redeschis, luni, la ora 10:00, anunță Prefectura Suceava


Intră acum și în grupul de

Traficul rutier pe DN 2 H care acum se face deviat din cauză că podul din Milișăuți peste râul Suceava a fost închis pentru reabilitare după inundațiile din vara acestui an se va relua începând de luni de la ora 10:00, anunță Prefectura Suceava.

Astfel,  Instituția Prefectului-județul Suceava informează că Podul de la Milișăuți  de pe DN 2H km 4+776, peste râul Suceava, va fi inaugurat oficial și redeschis traficului rutier luni 17 decembrie 2018, la ora 10.

 Lucrările de reabilitare la podul de la Milişăuţi au fost realizate de firma  SC Geiger Transilvania SRL, din Sibiu, care a preluat podul la  data de 23 iulie 2018.

Constructorul a  respectat termenul  de finalizare  a lucrărilor -de 21 săptămâni- asumat prin contractul încheiat cu Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, precizează sursa citată.

Podul de la Milișăuți a fost afectat de inundațiile din iulie 2018, ca urmare a  ploilor abundente şi a creşterii nivelului apelor râului Suceava.

Unul dintre pilonii podului a cedat, iar în carosabil au apărut fisuri, astfel încât traficul pe DN 2H a fost închis, circulaţia fiind dirijată pe rute alternative.(N.B.)


Intră acum și în grupul de