Acasă Actualitate Fotbal : AJF Suceava își reia activitatea

Fotbal : AJF Suceava își reia activitatea


Intră acum și în grupul de

Biroul executiv al Asociației Județene de Fotbal va organiza sâmbătă, 24 ianuarie, o ședință de analiză, informare și instruire, la care sunt așteptați să participe reprezentații tuturor formațiilor de seniori și juniori înscrise în competițiile organizate sub egida AJF Suceava. Astfel, de la ora 9.00 sunt așteptați la instruire delegații echipelor din Liga IV-a și din campionatul Juniorilor C, iar de la ora 11.00, reprezentanții grupărilor ce activează în Liga a V-a.

Oficialii AJF au mai anunțat că returul campionatului Ligii a IV-a va începe pe 1 martie și se va încheia pe 7 iunie, cu zece zile înaintea barajului pentru promovarea în Liga a III-a, unde cel mai probabil se va califica gruparea CS Gura Humorului.
De asemenea, conducătorii forului fotbalistic județean au mai stabilit ca la data de 23 aprilie să se dispute semifinalele fazei județene a Cupei României. Pentru această etapă a competiției s-au calificat două formații de Liga a V-a, Rapid III Suceava și FC Marginea, precum și două din Liga a IV-a, Unirea Boroaia și Dorna Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version