Viceprimarul Lucian Harșovschi s-a asigurat că sucevenii au primit informările privind colectarea selectivă a deșeurilor. El a făcut apel asociațiilor de proprietari să se implice în campania pentru colectarea selectivă


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, s-a asigurat, marți, la ședința cu președinții și administratorii de asociații de proprietari că informațiile privind colectarea selectivă a deșeurilor au fost transmise sucevenilor.

El a prezentat președinților sau administratorilor de asociații noile detalii din contractul de salubrizare menajeră.

„Marea majoritate au confirmat că sucevenii au primit scrisorile cu informațiile privind colectarea selectivă și că afișele sunt lipite în scările de bloc”, a menționat viceprimarul.

El a aminitit că joi va fi modificat regulamentul de ecologizare, iar colegii săi  vor primi atribuții de sancționare a celor care nu colectează selectiv.

„Am făcut apel la implicarea asociațiilor în această campanie pentru a avea rezultatul dorit, Suceava mai frumoasă!”, a subliniat Lucian Harșovschi.

 

Vezi aici cum se modifică regulamentul de ecologizare

 Amenzi cuprinse între 600 și 2.500 de lei pentru nerespectarea Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de salubrizare din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de