Acasă Actualitate Virginel Iordache pune PSD și PD-L în „total combat”

Virginel Iordache pune PSD și PD-L în „total combat”


Intră acum și în grupul de

   Conducerea organizației municipale Suceava a PD-L a intrat „în ședință” după ce liderul municipal al PSD, Virginel Iordache, a atacat conducerea Primăriei și pe primarul Ion Lungu pentru modul în care acesta a gestionat subiectul denumit generic „incendiul din Bazar”.

Cei din PD-L au fost foarte supărați pe faptul că Iordache a criticat decizia primarului de a acorda câte 5000 de lei celor din Bazar cărora le-au ars chioșcurile în noaptea de 13 ianuarie. Surse din PD-L susțin că declarațiile social-democratului Iordache au fost de natură a supăra pe multă lume în PD-L, mai ales că subiectul bazar este unul foarte delicat și produce multe „valuri” în cadrul executivului local sucevean.



Aceleași surse susțin că Ion Lungu ar fi trecut cu destulă lejeritate peste declarațiile lui Iordache, însă se pare că cei din rândul 2 și 3 din PD-L nu prea sunt de acord cu  ce a spus Iordache si au cerut „pedepsirea” social-democratului sucevean. Se pare că PD-L Suceava nu a digerat prea bine declarațiile lui Iordache și că a „raportat” la centru ceea ce se petrece la Suceava. Din acest motiv, Bucureștiul ar fi reacționat imediat și a cerut PSD Suceava să aibă mai multă grijă la liderii locali și la modul în care aceștia „atentează” la imaginea PD-L.

  Virginel Iordache susține însă că nu a primit nici un fel de apostrofare din partea PSD București, dar nu a fost foarte încântat de faptul că a fost sunat de presa suceveană pe acest subiect. El susține că PD-L nu a fost foarte afectat de declarațiile sale, însă sursele noastre din PD-L Suceava vorbesc despre faptul că în perioada următoare (și e vorba de cel puțin 6 luni) Iordache nu va avea voie să mai critice PD-L și pe liderii acestui partid.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version