Doi copii din Marginea s-au jucat cu chibriturile şi au dat foc la casă


Intră acum și în grupul de

Doi copilaşi lăsaţi nesupravegheaţi s-au jucat cu chibriturile şi au dat foc la casă. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava după anunţarea incendiului, miercuri, la ora 17:10 Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Marginea şi Suceviţa au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit la o gospodărie ce aparţine lui Teodor N., în comuna Marginea, str. Satul Nou.

Când pompierii au ajuns la faţa locului ardea interiorul unei camere, existând pericolul de propagare la celelalte încăperi şi la acoperiş.
Focul a fost stins la ora 18.20, incendiul distrugând mobilier, 4 uşi, 2 geamuri, materiale textile şi articole de îmbrăcăminte. De asemenea s-a degradat finisajul interior a două camere şi al unui hol. Pagubele au fost estimate în primă fază la cca. 5.000 lei.

După demararea cercetărilor specialiştii au constatat că incendiul a izbucnit din cauza jocului cu focul a doi copii lăsaţi nesupravegheaţi , A. R., în vârstă de 6 ani şi A. D., în vârstă de 5 ani.
Pompierii au salvat casa de locuit, în valoare de cca. 200.000 lei.


Intră acum și în grupul de