Şofer implicat în accidentarea unei femei, căutat de poliţişti


Intră acum și în grupul de

Serviciul Poliţiei Rutiere face verificări cu privire la un incident produs joi, în jurul orelor 17.00, în zona trecerii pentru pietoni de pe strada Mihai Viteazu din dreptul Policlinicii, când o persoană de sex feminin în vârstă de 45 de ani din municipiul Suceava, a fost accidentată, prezentându-se la Spitalul Judeţean Suceava după aproximativ 4 ore, moment în care a fost sesizată şi Poliţia Rutieră.

Potrivit IPJ Suceava, în incident a fost implicat un autoturism de culoare albastră, al cărui conducător auto, probabil de bună credinţă, a oprit să vadă starea victimei, a discutat cu aceasta apoi şi-a continuat deplasarea. În momentul de faţă se fac verificări cu privire la numărul de înmatriculare al autoturismului obţinut de la victimă, iar Poliţia Rutieră solicită martorilor oculari şi şoferului implicat să contacteze lucrătorii de poliţie rutieră care investighează cazul, în vederea clarificării situaţiei.

Persoanele care pot da relaţii în acest sens, sunt rugate să contacteze Serviciul Poliţiei Rutiere la numerele de telefon 0230/203680, 0230/203685 sau 0230/203686, fie să se prezinte la sediul nostru din str. Universităţii nr. 19, lângă hipermarketul Kaufland.


Intră acum și în grupul de