Acasă Actualitate Incendiu azil Vama: Vârstnicii sunt transportați de echipajele SMURD la un alt...

Incendiu azil Vama: Vârstnicii sunt transportați de echipajele SMURD la un alt centru din localitate (FOTO/VIDEO)


Intră acum și în grupul de

UPDATE ISU Suceava: Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza jarului sau a scânteilor provenite din coșul de fum deteriorat.



Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, a anunțat că vârstnicii evacuați din azilul din localitatea Vama cuprins de un incendiu sunt transportați de echipajele SMURD la un alt centru din localitate.

Totodată, Găleată a precizat că până în acest moment sunt evacuate aproximativ 60 de persoane, la parterul cladirii, nefiind persoane rănite sau expuse la fum.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a mai arătat că suprafața incendiată este de aproximativ 500 m2, la nivelul acoperișului, iar clădirea nu este inundată cu fum.

„În continuare pompierii decopertează acoperișul pentru lichidarea tuturor focarelor ascunse. Vârstnicii sunt transportați de echipajele SMURD la un alt centru din localitatea Vama”, a menționat slt. Alin Găleată.

Precizăm că în această dimineață un incendiu puternic a izbucnit la un azil de persoane vârstnice din localitatea Vama, ISU Suceava activând Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului intervin 6 autospeciale de stingere, o autoscară de intervenție la înălțime, 9 echipaje medicale de prim-ajutor, o unitate de terapie intensivă mobilă și o ambulanță pentru victime multiple.

De asemenea, sunt mobilizați peste 70 de pompieri.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version