Incendiu în apartamentul unui sucevean de pe str. Jean Bart


Intră acum și în grupul de

Suprasolicitarea tabloului de distribuţie a energiei electrice din apartamentul unui burdujenean a provocat duminică la prânz, un incendiu. Incendiul a fost anunţat la ora 14:01 astfel că Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu două autospeciale, un modul de descarcerare şi un modul SMURD pentru localizarea şi stingerea focului izbucnit la apartamentul lui Petru V., din municipiul Suceava, str. Jean Bart.

Când echipajul a ajuns la faţa locului ardeau izolaţia conductorilor electrici, tabloul de distribuţie şi o mochetă din holul apartamentului, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă.
Focul a fost stins la ora 13.30, fiind distrus tabloul de distribuţie, conductori electrici, soneria şi cca 1 mp mochetă. De asemenea s-au degradat pereţii şi planşeul apartamentului, pagubele fiind estimate de proprietar la numai 100 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs datorită suprasolicitării tabloului de distribuţie.
Pompierii au salvat locuinţa şi bunurile materiale, în valoare de cca 150.000. din fericire nu au fost victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de