Acasă Actualitate Circulație îngreunată în județul Suceava din cauza ninsorii și viscolului. Toate drumurile...

Circulație îngreunată în județul Suceava din cauza ninsorii și viscolului. Toate drumurile naționale sunt deschise și se acționează pentru îndepărtarea zăpezii. Pe DN 29 Botoșani-Suceava a fost impusă restricție de tonaj pe raza județului Botoșani


Intră acum și în grupul de

 

Circulația rutieră în județul Suceava este îngreunată din cauza ninsorii și a viscolului, dar prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, precizează că toate traseele de drumuri naționale sunt deschise traficului.



„Drumurile naționale sunt la negru”, a spus Adomnicăi care a menționat că doar pe anumite porțiuni poate fi zăpadă frământată de 1-2 centimetri din cauza viscolului.

Ea a precizat că în punctele unde se formează de obicei suluri de zăpadă se acționează permanent cu utilaje pentru îndepărtarea zăpezii.

„Sunt aproape toate utilajele pe teren”, a menționat prefectul de Suceava.

Poliția Română a anunțat că din cauza vremii nefavorabile, s-a impus restricţie de tonaj (7,5 tone) pe DN29 Botoşani – Suceava pe raza județului Botoșani.

Mai multe probleme au fost semnalate pe drumurile județene care sunt deszăpezite în funcție de viabilitatea traseelor respective.

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Viorel Seredenciuc, a declarat că se circulă pe drumurile județene și că se acționează non-stop cu cele 30 de utilaje de deszăpezire.

„Se circulă și se acționează cu toate cele 30 de utilaje de deszăpezire”, a spus Seredenciuc.

El a precizat că acțiunile de deszăpezire se fac în funcție de viabilitatea drumurilor județene prevăzută într-o hotărâre de Consiliu Județean adoptată la sfârșitul anului trecut.

(T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version