Un bărbat din Gura Humorului reținut după ce a încercat să scape de mașina cu care a provocat un accident cu victimă și a vândut-o unui centru de dezmembrări auto. Polițiștii au constatat că nu are nici permis de conducere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani din Gura Humorului a fost reținut, sâmbătă seara, fiind acuzat de mai multe infracțiuni după ce a provocat un accident soldat cu vătămarea unei persoane, a plecat de la fața locului și a vândut imediat mașina unui centru de dezmembrări auto.

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului au desfășurat mai multe activități investigative pentru identificarea unui șofer care a produs un accident rutier în ziua de 10 ianruaie 2019, în jurul orelor 11.00, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane și care a părăsit locul faptei.

În urma măsurilor dispuse, în ziua de 16.01.2019, autovehiculul implicat în accident a fost identificat la un spaţiu de depozitare a autovehiculelor achiziţionate în scop de dezmembrare din comuna Păltinoasa.

               Administratorul unității a declarat faptul că achiziţionat autovehiculul de la un bărbat de 43 de ani, din orașul Gura Humorului.

Polițiștii au examinat criminalistic a autoturismul și au constatat faptul că acesta prezintă avarii în partea din dreapta faţă ca urmare a intrării în coliziune uşoară cu zidul clădirii amplasate în colţul intersecţiei dintre str. Parcului şi b-dul Bucovina, în momentul producerii accidentului rutier.

               De asemenea, s-a procedat la efectuarea de verificări, stabilindu-se faptul că bărbatul de 43 de ani nu deţine permis de conducere pentru niciun fel de categorie de vehicule.

               Polițiștii au luat, sâmbătă, faţă de acesta măsura reţinerii pentru 24 de ore, suspectul fiind condus şi introdus în arestul I.P.J. Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de