A întors maşina şi a lovit grav un minor aflat pe un motoscuter


Intră acum și în grupul de

Un minor ce se afla pe un motoscuter a fost grav rănit de un şofer neatent ce a vrut să întoarcă maşina. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la orele 15:00, pe DJ 209 G în oraşul Vicovu de Sus, C. VASILE, în vârstă de 25 ani din comuna Vicovu de Jos, în timp ce conducea microbuzul marca „VW LT”, fără să se asigure, a efectuat virajul la stânga cu intenţia de a întoarce autovehiculul, intrând în coliziune laterală cu mopedul marca „Honda”, condus din sens opus de către minorul G. A., în vârstă de 17 ani, din localitate. Acesta a fost rănit grav şi transportat la spital.
Conducătorul mopedului nu purta cască de protecţie şi nici nu a fost testat cu aparatul etilotest, întrucât a fost transportat la spital, neputându-i-se recolta nici aici probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, datorită stării de sănătate grave în care se afla.
În schimb, conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de