Un scurtcircuit la un televizor lăsat în priză a provocat un incendiu în Satu Mare


Intră acum și în grupul de

Pompierii au scos dintr-o casă aflată în flăcări un copil în vârstă de 12 ani. Prin serviciul 112, miercuri, la ora 08:46 a fost anunţat un incendiu în comuna Satu Mare, astfel că Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi împreună cu Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului izbucnit la gospodăria lui Mihai L.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, ardea violent camera de locuit şi acoperişul casei, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie şi o casă învecinată.
Incendiul a fost lichidat la ora 10:40, în limitele găsite, astfel că au ars camera de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 16 mp, obiecte de mobilier, electrocasnice şi acoperişul casei de locuit – construit pe astereală din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafaţă de cca 60 mp. De asemenea, s-au degradat planşeul casei şi mobilier. Pagubele au fost estimate de proprietar la 5.000 lei.

În urma cercetărilor s-a constatat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric provocat de către un televizor lăsat sub tensiune.
Pompierii au salvat un copil, în vârstă de 12 ani, aflat în casă. De asemenea, s-au salvat şi adăpostul de animale şi casa învecinată, în valoare de cca 30.000 lei.


Intră acum și în grupul de