Primarul Ion Lungu va anunța în decembrie dacă va candida pentru al cincilea mandat: De Crăciun voi da o veste bună sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că o decizie privind o nouă candidatură la funcția de primar al Sucevei o va lua în luna decembrie și atunci va și face anunțul.

El a precizat că la vârsta lui și la experiența lui în acest domeniu va lua cea mai bună decizie.

„La părul meu alb nu am nevoie nici de sprijin, nici de recomandări. Mă sprijin și mă recomand singur. Decizia este sută la sută a mea, dacă voi candida sau nu. Această decizie a mea depinde sută la sută de suceveni, dacă mă vor dori sau nu în continuare”, a spus Lungu.

El a explicat că, cu jumătate de an înainte de alegeri, va comanda un sondaj profesionist după care va trage o concluzie care va fi anunțată în luna decembrie.

„De Crăciun vă voi da o veste bună. Unii se vor bucura, alții vor să scape de Lungu. Va fi (vestea n.r.) bună oricum”, a spus Ion Lungu.

Ion Lungu este primar din 2004 când a fost ales din partea PNL, după care a fost reales în 2008 și 2012 din partea PDL, iar în 2016 a obținut un nou mandat de primar candidând din partea PNL. (T.B.)


Intră acum și în grupul de