Un bărbat a murit în fosta Tabără pentru elevi din Gura Humorului după ce o căsuță de vacanță dezafectată s-a prăbușit peste el


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 54 de ani a murit, luni la prânz, după ce bucăți dintr-o căsuță de vacanță dezafectată din fosta tabără de copii din Gura Humorului s-au prăbușit peste el.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt Alin Găleată, a declarat că în fosta tabără de copii din orașul Gura Humorului, elemente de construcție dintr-o căsuță de vacanță dezafectată s-au prăbușit peste un bărbat de 52 de ani.

El a spus că bărbatul a fost extras în stare de inconștiență de echipele de intervenție ale Gărzii Gura Humorului.

Personalul medical a efectuat manevre de resuscitare, dar fără răspuns, bărbatul fiind declarat decedat.

Cel mai probabil, bărbatul a fost surprins de prăbușirea căsuței de vacanță în timp ce încerca să recupereze materiale de construcție.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a declarat că bărbatul decedat are 54 de ani și este din Gura Humorului.

Din primele verificări se pare că acesta a încercat să ia lemne de la o căsuță dezafectată din fosta tabară, moment în care s-a prăbușit tavanul și l-a surprins în interior.

În urma acesti eveniment bărbat a murit.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa, urmând a fi stabilite și celelalte aspecte privind prezența în zonă a bărbatului, a precizat Epureanu. (N.B.)


Intră acum și în grupul de