Acasă Actualitate Accident mortal pe DN 18 la Ciocăneşti

Accident mortal pe DN 18 la Ciocăneşti


Intră acum și în grupul de

Pe drumul naţional DN 18, în afara comunei Iacobeni spre Ciocăneşti, a avut loc un accident mortal. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 14:06, C. OLIMPIA, de 44 ani, din comuna Cârlibaba, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă la stânga, din cauza neadaptării vitezei, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat la o diferenţă de nivel de 2 m, lângă un pod din beton, şoferiţa decedând la scurt timp.
Imediat după producerea accidentului, la faţa locului a ajuns Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei, care a intervenit cu un echipaj de Descarcerare, un modul SMURD şi o autospecială.
La sosirea gărzii de intervenţie s-a găsit o victimă încarcerată într-un autoturism, marca Ford Escort, răsturnat în afara părţii carosabile.
S-a acordat primul ajutor medical victimei, concomitent cu descarcerarea acesteia. După mai multe manevre de resuscitare, s-a constatat decesul acesteia. S-au luat măsuri de siguranţă (deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant).


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version