Acasă Actualitate Gospodărie distrusă de flăcări, la Iaslovăţ

Gospodărie distrusă de flăcări, la Iaslovăţ


Intră acum și în grupul de

Garda de Intervenţie Solca împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Iaslovăţ au intervenit duminică după-amiază, cu trei autospeciale, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Anicăi S., din comuna Iaslovăţ. Incendiul a fost anunţat la ora 15:21, iar când pompierii au ajuns la faţa locului ardea acoperişul casei de locuit, acoperişul magaziei şi acoperişul adăpostului de animale, existând pericolul de propagare la două gospodării învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 17:30, dar au fost distruse de flăcări acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 160 mp, acoperişul magaziei de lemne pe o suprafaţă de aproximativ 15 mp, acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp şi bunuri de uz casnic. De asemenea, s-au degradat pereţii casei. Pagubele au fost estimate de proprietar la cca 40.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de către conductori electrici defecţi.
Pompierii au salvat cele două gospodării învecinate, în valoare de cca 120.000 lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version