Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul al doilea al unui bloc de pe strada Oituz din Suceava în condiții încă neclare

Un bărbat de 48 de ani din Suceava a murit, joi seara, la Spitalul Județean Suceava unde a fost adus în stare gravă după ce a căzut de la etajul al doilea al unui bloc de locuințe de pe strada Oituz din municipiul Suceava.

Potrivit informațiilor, bărbatul a consumat de joi dimineața băuturi alcoolie cu încă trei persoane la locuința unuia dintre ei, iar în jurul orei 20:00 acesta a spus că se simte rău și că pleacă acasă, dar s-a dus în bucătăria apartamentului de unde a căzut sau s-a aruncat pe geam.

De menționat este că în bucătărie era deschis gazul de la aragaz, iar celelalte persoane nu folosiseră mașina de gătit.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la SJU Suceava unde s-a stabilit că a fracturi costale bilaterale, de coloană și fractură craniană biparientală fiind supus unei operaţii chirurgicale, dar a murit.

Cele trei persoane care și-au petrecut ziua cu bărbatul respectiv au spus că acesta a fost doar foarte tăcut și se plângea că se simte rău.

Cauza morții urmează să fie stabilită în urma examenului medico-legal, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.(N.B.)