Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul al doilea al unui bloc de pe strada Oituz din Suceava în condiții încă neclare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 48 de ani din Suceava a murit, joi seara, la Spitalul Județean Suceava unde a fost adus în stare gravă după ce a căzut de la etajul al doilea al unui bloc de locuințe de pe strada Oituz din municipiul Suceava.

Potrivit informațiilor, bărbatul a consumat de joi dimineața băuturi alcoolie cu încă trei persoane la locuința unuia dintre ei, iar în jurul orei 20:00 acesta a spus că se simte rău și că pleacă acasă, dar s-a dus în bucătăria apartamentului de unde a căzut sau s-a aruncat pe geam.

De menționat este că în bucătărie era deschis gazul de la aragaz, iar celelalte persoane nu folosiseră mașina de gătit.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la SJU Suceava unde s-a stabilit că a fracturi costale bilaterale, de coloană și fractură craniană biparientală fiind supus unei operaţii chirurgicale, dar a murit.

Cele trei persoane care și-au petrecut ziua cu bărbatul respectiv au spus că acesta a fost doar foarte tăcut și se plângea că se simte rău.

Cauza morții urmează să fie stabilită în urma examenului medico-legal, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.(N.B.)


Intră acum și în grupul de