Un polițist sucevean aflat în timpul liber a depistat autorii unei tâlhării din Suceava. Trei tineri din Șcheia i-au furat unui bătrân suma de 7000 de lei


Intră acum și în grupul de

Un polițist sucevean care se afla, vineri seara, într-un magazin din Șcheia a avut prezența de spirit și a interceptat un tânăr cu comportament suspect care a achitat la casă cu un card bancar contactless cumpărăturie făcute și s-a dovedit că acesta fusese unul dintre cei trei tineri care au tâlhărit cu câteva ore înainte un bătrân în scara unui bloc de locuințe din municipiul Suceava.

Astfel, un bătrân de 90 de ani din Suceava având asupra sa circa 7000 de lei a mers la o patiserie din cartierul George Enescu unde a cumpărat diverse produse, iar trei adolescenți din Șcheia, doi de 14 și unul de 16 ani, aflați în patiserie au observat că acesta are asupra sa o sumă mare de bani.

Cei trei l-au urmărit pe bătrân până când acesta a intrat în scara blocului unde locuiește, unul a blocat ușa, iar ceilalți doi i-au luat portofelul, au fugit și și-au împărțit banii.

Bătrânul a rugat apoi o vecină să sune la Poliție și să anunțe cazul.

Întâmplător, un polițist sucevean aflat în timpul liber, a constatat comportamentul suspect al unuia dintre tineri la un magazin din Șcheia,  l-a interceptat și a solicitat prezența unui echipaj de poliție la fața locului.

Asupra tânărului de 14 ani s-a găsit un card bancar al bătrânului tâlhărit și suma de 2316 lei.

Adolescentul a recunoscut faptele și a precizat că el a asigurat ușa blocului, iar ceilalți doi l-au tâlhărit pe bătrân.

În acest caz se fac cercetări pentru tâlhărie calificată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de