Un tânăr de 23 de ani din Hârtop a fost arestat preventiv după ce, băut și fără permis, a provocat un accident în urma căruia o persoană a fost grav rănită


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din comuna Hârtop a fost arestat preventiv, luni, pentru 30 de zile, de Judecătoria Fălticeni, el fiind acuzat de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

Parchetul Judecătoriei Fălticeni a anunțat că a cerut arestarea preventivă a unui inculpat pentru săvârşirea conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie  propunere ce a fost însuşită de judecătorul de drepturi şi libertăţi  din cadrul Judecătoriei Fălticeni, care a  dispus arestarea preventivă  pentru 30 zile.

Potrivit cercetărilor, un tânăr de 23 de ani din Hârtop care nu are permis auto, a condus,duminică dimineața,  un autoturism VW în comuna Bunești spre  Vulturești , a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un podeț.

În urma accidentului, un bărbat de 49 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni traumatice grave care i-au pus în primejdie viaţa, impunându-se intervenţia chirurgicală de urgenţă pentru salvarea acesteia.

În urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv şi anume de 0,56/litru alcool pur în aerul expirat.

Anchetatorii nu au putut obține poziţia procesuală a rănitului privind formularea plângerii prealabile pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă întrucât aceasta se află în stare comatoasă.

Tânărul a fost reținut duminică, iar luni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind introdus în Arestul IPJ Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de