Câmpulungean rănit într-o explozie la centrala termică


Intră acum și în grupul de

Căldura prea puternică emanată de centrala termică a unei firme câmpulungeane a dus la o explozie, o persoană fiind rănită. Incidentul a fost anunţat miercuri, la ora 07:43, astfel Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc a intervenit cu două autospeciale pentru înlăturarea efectelor rezultate în urma unei explozii la o centrală termică aparţinând unei societăţi comerciale, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.
Când echipajul a sosit la locul intervenţiei s-a constatat că, în urma exploziei la centrala termică (pe combustibil solid – lemn) au fost degradaţi pereţii exteriori ai clădirii iar în urma exploziei o persoană a fost rănită. Pompierii au acordat primul ajutor victimei, S .G., în vârstă de 40 ani şi au trecut la înlăturarea efectelor exploziei.

Intervenţia s-a încheiat la ora 08.00, fiind degradaţi doi pereţi exteriori (construiţi din lemn) pe o suprafaţă de aproximativ 14 mp şi mărfuri alimentare. Pagubele au fost estimate de proprietar la 5.000 lei. Rezultatul primelor cercetări indică faptul că explozia s-a produs din cauza supraîncălzirii agentului termic.


Intră acum și în grupul de