Klaus Iohannis susține protestul inițiat de Ștefan Mandachi și se alătură comunității #șîeu


Intră acum și în grupul de

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat, luni, 11 martie a.c., că susține protestul #șîeu inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi.

„În legătură cu protestul care se desfășoară astăzi la ora 15:00, un protest pentru autostrăzi, vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei #șîeu!”, a spus președintele Klaus Iohannis la finalul unor declarații de presă, de la Palatul Cotroceni.

Precizăm că sute de firme și antreprenori, dar și federații are diverselor profesii și chiar primari s-au alăturat protestului lansat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi prin care se cer autostrăzi în România.

Români din orașe mari sau din comune susțin că autostrăzile sunt necesare și anunță că vor opri activitatea pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute, pentru a atrage atenția asupra lipsei infrastructurii din România.

Ştefan Mandachi va inaugura, vineri, primul metru de autostradă construit simbolic pe un teren din aproapierea municipiului Suceava, iar toți cei care susțin construirea de autostrăzi în România sunt așteptați să înceteze activitatea timp de 15 minute, vineri 15 martie, la ora 15:00.

Totodată, susținători ai demersului sunt așteptați să vină la inaugurarea primului metru de autostradă.


Intră acum și în grupul de