Şoferi vitezomani şi sub influenţa alcoolului, pe drumurile din judeţ


Intră acum și în grupul de

Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a organizat împreună cu posturile de poliţie Ipoteşti, Bosanci şi Udeşti, miercuri, între orele 14:00 – 22:00, o acţiune pe linia prevenirii evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză şi consumul de băuturi alcoolice. Potrivit IPJ Suceava, au fost aplicate 74 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.980 lei, din care 47 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 7 pentru lipsă centuri puse, 1 alcool şi 19 alte abateri. A fost reţinut un permis de conducere pentru conducere sub influenţa alcoolului şi un certificat de înmatriculare.
Astfel, P. EDUARD, în vârstă de 47 de ani, din comuna Udeşti, a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 208 B, având o concentraţie alcoolică de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, P. MIHAI, în vârstă de 24 de ani, din oraşul Liteni, a fost depistat în timp ce conducea un auto, pe DJ 208 C Liteni, fără a poseda permis de conducere. Ambilor conducători auto li s-au întocmit dosare de cercetare penală.


Intră acum și în grupul de