Clienţii din mediul rural pot plăti facturile E.On Gaz şi prin Creditcoop


Intră acum și în grupul de

Facturile emise de către companiile E.ON din România pot fi achitate acum şi prin intermediul punctelor de încasare Creditcoop, se precizează într-un comunicat al E.ON Gaz Distribuţie. „Această nouă modalitate de plată vine în sprijinul clienţilor noştri, mai ales din mediul rural, oferindu-le acces facil şi convenabil pentru plata facturilor. Companiile E.ON din România au ca obiectiv pe termen scurt şi mediu îmbunătăţirea calităţii serviciilor pe care le oferă clienţilor. Diversificarea mijloacelor şi canalelor de plată ale facturilor de gaze naturale şi electricitate este una din preocupările noastre curente”, se precizează într-un comunicat de presă.

Astfel, începând cu această lună, facturile emise de către E.ON Gaz România, E.ON Moldova Furnizare şi E.ON Gaz Distribuţie, pot fi achitate în numerar şi la punctele de încasare ale Creditcoop, clienţii având la dispoziţie, adiţional locaţiilor existente, încă 470 de locaţii noi unde pot achita facturile emise de către cele trei companii. Dintre aceste locaţii, mai mult de 380 sunt în mediul rural.

Pentru a putea efectua plata facturilor prin acest nou canal de încasare, clienţii trebuie să prezinte factura, în vederea scanării codului de bare. Pentru acest serviciu, clienţilor nu li se percepe nici un comision.


Intră acum și în grupul de