Energia electrică se poate plăti şi prin locaţiile PayPoint


Intră acum și în grupul de

În judeţele Suceava şi Iaşi, facturile E.ON Moldova Furnizare pot fi achitate şi prin intermediul a 137 de locaţii PayPoint, această modalitate de plată pusă la dispoziţia clienţilor având avantajul accesului simplu şi rapid la plata facturilor de energie electrică. „Facturile E.ON Moldova Furnizare pot fi achitate în numerar în cadrul reţelei de comercianţi PayPoint din judeţele Iaşi şi Suceava. Astfel, clienţii noştri din aceste judeţe au acum la dispoziţie 137 de locaţii noi unde pot achita facturile de energie electrică. Locaţiile PayPoint sunt uşor accesibile, fiind în majoritate magazine care comercializează bunuri de larg consum şi sunt semnalizate prin materiale care conţin sigla E.ON. Locaţiile PayPoint sunt bine răspândite în teritoriu, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural”, precizează Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare.

În judeţul Iaşi sunt 78 puncte de încasare Paypoint, 29 în oraşele Iaşi, Paşcani, Podu Iloaiei, Târgu Frumos, Răducăneni şi 49 de puncte de încasare în mai multe localităţi din mediul rural.

În judeţul Suceava sunt 59 puncte de încasare din care 11 în oraşele Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuţi, Vatra Dornei, iar 48 de puncte de încasare în peste 40 de localităţi din mediul rural.

Pentru a putea efectua plata facturilor prin aceste noi canale de încasare, clienţii trebuie să prezinte factura, în vederea scanării codului de bare, iar plata facturii este atestată de chitanţa emisă. Pentru utilizarea acestui serviciu, indiferent de locaţia la care se efectuează plata, clienţilor E.ON Moldova Furnizare nu li se percep comisioane.


Intră acum și în grupul de