Utilajele au fost retrase de pe șantierul șoselei de centură a Bacăului, inaugurat de ministrul Transporturilor înaintea protestului „15 minute” inițiat de Ștefan Mandachi


Intră acum și în grupul de

După ce ministrul Transporturilor Răzvan Cuc anunța cu fast chiar în ziua protestului ”15 minute” începerea lucrărilor la construcţia variantei ocolitoare a oraşului Bacău situația bate pasul pe loc, potrivit B1TV.

sursa foto Facebook

Vestea vine în contextul în care, fix pe 15 martie, atunci când s-a desfășurat protestul „15 minute” pentru lipsa autostrăzilor din Moldova și din România în general, ministrul Cuc se prezenta alături de Narcis Neaga, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pe șantierul viitoare centuri a orașului Bacău.

Totuși, mai mulţi români au postat în mediul online fotografii de pe şantierul unde acum bate vântul, iar utilajele au fost retrase.

În replică, oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere susţin şi ei că pe şantier sunt deja 100 de maşini şi că s-a muncit inclusiv seara trecută.

Astfel, ei arată că firma care are în grijă șantierul lucrează trei săptămâni zi și noapte, iar o săptămână își  lasă oamenii liberi.

De asemenea, constuctorul ar fi scurtat perioada de proiectare de la șase la trei luni, după care s-ar fi apucat de lucru și ar fi reușit să finalizeze deja 10% din plan, potrivit aceleiasi surse.(N.B.)


Intră acum și în grupul de