Ţigări şi gumă de mestecat de provenienţă ucraineană, fără acte


Intră acum și în grupul de

Baxuri de gumă de mestecat şi ţigări de contrabandă, asta au găsit poliţiştii în mai multe maşini din trafic. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 21:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Grăniceşti au oprit în trafic pe DN 2 în localitatea Grăniceşti, un autoturism condus de B. VALENTIN, de 52 ani din municipiul Suceava. În urma controlului efectuat, în portbagaj au fost găsite 780 pachete ţigări de diferite mărci, cu timbru ucrainean, în valoare de aproximativ 2.500 lei, pentru care conducătorul auto nu a prezentat documente de provenienţă. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar B. VALENTIN a fost sancţionat contravenţional cu 1.000 lei.
De asemenea, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Muşeniţa au identificat pe raza Satului Climăuţi pe DJ 291 A pe D. DANA, în vârstă de 39 ani şi I. MARIA de 73 ani, localnice, care transportau împreună 328 pachete ţigări de diferite mărci, în valoare de 1.640 lei, fără a poseda documente de provenienţă. Şi în acest caz ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două au fost sancţionate contravenţional, fiecare cu câte 1.000 lei.

Tot vineri, la ora 22:45, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Grăniceşti au oprit în trafic pe DN 2 în interiorului localităţii Grăniceşti, o autoutilitară condusă de P. MARIA, în vârstă de 38 ani, domiciliată în Oraşul Cernăuţi, Ucraina. La control, în autoutilitară au fost descoperite 25 baxuri gumă de mestecat de provenienţă ucraineană, conţinând 9.600 tablete a câte 10 pastile fiecare, în valoare de 19.200 lei, pentru care nu poseda acte de provenienţă.
Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar P. MARIA a fost sancţionată contravenţional.


Intră acum și în grupul de