Flutur anunță începerea lucrărilor de reparații la drumurile județene afectate: Am cerut să se deschidă mai multe fronturi de lucru.


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, luni, că din această săptămână încep lucările de reparații la drumurile județene și că a solicitat să se deschidă mai multe fronturi de lucru pentru aceste lucrări.

„De săptămâna asta lucrările de reparații încep cu frezare și covoare asfaltice pe Suceava-Dolhasca. Pe anumite porțiuni vom face reparații continue. Vor apărea primele covoare asfaltice”, a spus Flutur.

El a arătat că și în zona de munte s-a frezat, cum ar fi la Moldovița unde sunt porțiuni de drum care nu arată foarte bine în urma acestei ierni.

Totodată se vor face reparații  și la drumul Stulpicani-Ostra unde urmează să fie scoasă la licitație modernizarea întregului drum Frasin-Holda.

„Am cerut să se deschidă cât mai multe fronturi de lucru. Au și mașini speciale pentru plombări”, a spus Flutur.

El a menționat că în acest an Consiliul Județean Suceava va avea lucrări destul de multe de reparații care includ covoare asfaltice pe o distanță de peste 70 de kilometri.(T.B.)


Intră acum și în grupul de